Verslag 73: South Dakota (dl.2), Bear Country USA. - Reisverslag uit Rapid City, Verenigde Staten van Carmelita & Harrie Cox - WaarBenJij.nu Verslag 73: South Dakota (dl.2), Bear Country USA. - Reisverslag uit Rapid City, Verenigde Staten van Carmelita & Harrie Cox - WaarBenJij.nu

Verslag 73: South Dakota (dl.2), Bear Country USA.

Door: HarCar

Blijf op de hoogte en volg Carmelita & Harrie

23 September 2011 | Verenigde Staten, Rapid City

Verslag 73, South Dakota (dl.2), Bear Country USA.

Van North Dakota, met een side-trip naar de Devils tower in Wyoming, kwamen we dan weer in South Dakota, we waren al eerder in South Dakota geweest, (Corn Palace, enkele verslagen geleden,) In South Dakota hebben we een hele tijd rondgetoerd in de “Black Hills”. Een leuk gebied, met veel bergen, en heel veel aktiviteiten die op toeristen gericht zijn. Er is veel te zien en te doen.
Allereerst Deadwood, een plaatsje met heel veel Casino’s, en min-of-meer gezellige saloons, (foto 3 t/m 11). En na wat toeren door de Black Hills, besloten we om naar een soort Safari-park te gaan, (Bear Country USA), waar allerlei dieren uit de Rocky’s in hun “natuurlijke” omgeving te zien waren, en waar je gewoon met je auto doorheen kon rijden. Wij reden dat met het Smartje, en voelden ons eerlijk gezegd niet heel erg veilig, met dat kleine autotje tussen al die gigantisch dieren. Maar alles is goed afgelopen. We hadden al aardig wat wilde beesten gezien, maar met name de beren, wilden we graag zien, en dat was nog nooit gelukt. Nou hier waren er genoeg. Was een leuke tocht, (foto 17 t/m 46.)

Er was nog veel meer te zien en te beleven in South Dakota, daarover meer volgende keer.

• 20 Oktober 2011 - 06:57

Klaasje:

Echt wel indrukwekkend die beren, maar die rollende skunk is ook bijzonder, heel schattig.
    Voor Youri ben ik op zoek naar een andere klas//school, hij zit op de havo en haalt hoge cijfers maar hij heeft geen aansluiting en wordt soms gepest. Op de school van Irene van Noord is een kleine vwo klas waar hij wellicht goed in zou passen. Wat serieuzere kinderen, Dat is in Hoogeveen

• 20 Oktober 2011 - 11:58

Jose Megens:

Erg mooie route!! En lekker weer, zo te zien.
    Weer bedankt.

• 22 Oktober 2011 - 13:58

Nico En Deb:

mooi al de wilde beesten,lita wat zie jij er goed uit que guapa
    gr nico y debby