Even een beetje uitleg - Reisverslag uit Daytona Beach, Verenigde Staten van Carmelita & Harrie Cox - WaarBenJij.nu Even een beetje uitleg - Reisverslag uit Daytona Beach, Verenigde Staten van Carmelita & Harrie Cox - WaarBenJij.nu

Even een beetje uitleg

Door: HarCar

Blijf op de hoogte en volg Carmelita & Harrie

15 April 2010 | Verenigde Staten, Daytona Beach

Tijd voor even een uitleg bij de site waar je nu een link voor gekregen hebt.

Er zijn in totaal nu al drie verslagen geplaatst, en met de link kwam je terecht in het derde verslag.
(Dat komt omdat ik een fout gemaakt heb met het invoeren van de mailadressen. Sorry.)
Onderaan de tekst vind je links naar vorige of volgende verslagen.
Verder staat er aan de linkerkant een lijstje met verschillende mogelijkheden: Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:
Profiel
Reis
Reisverslagen
Foto’s
Video’s
Chat box
Eigenlijk zul je hoofdzakelijk alleen de links: Foto’s, Reisverslagen of Video’s gebruiken. In het reisverslag wordt meestal wel verwezen naar de erbijbehorende foto’s of video’s, die je dan via de link “Foto’s” kunt bekijken. Dat geldt ook voor de video’s (er zijn nog geen video’s geplaatst). Bekijk op je gemak ooit eens de andere links. Alleen de chatbox zal ik wel nooit gebruiken.
Bekijk nu door op <

• 16 April 2010 - 07:48

Adèle:

Hallo Wereldreizigers
    De eerste 3 verslagen zijn binnen en het is super om ze te ontvangen en op deze manier jullie reiservaringen mee te beleven. Maar nu eerst Van Harte Gefeliciteerd met jullie beider verjaardag. Dit zal een bijzondere verjaardag worden voor beide, zo ver van huis en middenin de passie die jullie al jaren bezig houdt. Eeen fijne en vooral speciale dag en ik kijk weer uit naar het volgende verslag.
    Groetjes
    Adèle

• 16 April 2010 - 14:12

Rob & Edme:

Hoi beiden, gefeliciteerd met jullie verjaardag vanuit het weer vriezend , in de nacht, nederland

• 16 April 2010 - 14:16

Frans:

Van harte gefeliciteerd.

Frans vaan Jeske

• 16 April 2010 - 16:37

Marga De Hoog:

Allereerst van harte gefeliciteerd en we nemen er vanavond een bij Karels bar op jullie gezondheid !!!! Maak er maar een feestdag van samen en geniet van jullie reis. Heel leuk dat we een beetje mee mogen reizen, want het lijkt me fantastisch om zo Amerika opnieuw te ontdekken. Dus Columbussen ontdek en geniet !!!Heel veel plezier en tot de volgende blog dan maar. Groetjes uit een erg warm Bonaire, maar wel regen gehad vannacht. Marga en Joop.

• 16 April 2010 - 17:19

Wouter:

Ha Harrie en Carmelita,
    vanuit het canadeze ook even hallo en vast gefeliciteerd! Hier slechts 22 graden en zonnig. De wijnranken langzaam wakker aan het worden en de 1e wijnen van aura in de winkel!
    geniet ze,
    wouter

• 16 April 2010 - 18:47

Hanny En Marcel:

lieve jarigen
    proficiat,verwen elkaar maar eens lekker.wij doen het hier ook op jullie gezondheid.
    liefs Hanny en Marcel

• 16 April 2010 - 20:47

Leny:

Hallo Harrie en Carmelita
    eerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag. ik heb net jullie verslag gelezen en geniet helemaal met jullie mee en kijk uit naar het vervolg
    Groetjes Leny

• 17 April 2010 - 16:54

Harry Elly:

Harrie Proficiat met je 61 verjaardag,en een hele fijne tijd in Amerika.We vinden het fijn om op de hoogte te worden gehouden van jullie doen en laten.een heel mooije vakantie gewenst. Elly en Harry.

• 17 April 2010 - 17:47

Annita En Huup:

Beste jarigen
    Van harte gefeliciteerd vanuit het nu zonnige Limburg. Nu weet ik niet meer zeker of Harrie een paaskind is en volgens mij is Carmelita 10 jaar jonger. In ieder geval drie maal hoera en we drinken er wel eentje op jullie gezondheid (nou ja eentje) Groetjes en tot horens
    Annita en Huup

• 17 April 2010 - 19:16

Annie En Charles:

Hallo amerikaanse toeristen!Een heel leuk verhaal over jullie campergevoelens.Met deze site kunnen we mee genieten van datgene wat jullie allemaal mee maken.Super!!Een hele fijne verjaardag nog en we kijken uit naar een volgende verslag, dat dan natuurlijk gaat over wat jullie in Amerika beleven.Heel veel groetjes uit Elsloo.

• 18 April 2010 - 09:49

Klaasje:

Ook van harte gefeliciteerd nog!
    Wij hadden gisteren familiedag in Kamerik in verband met een bezoek van Dymphna uit Australie heerlijk weer erbij. De familie wordt groter, Maaike had haar verkering mee. 1 week verkering en dan al de confrontatie aandurven met de familie van der Ley.

• 22 April 2010 - 01:18

Wouter:

Nou, Shamylla vond het maar moeilijk te geloven dat haar vader op de 1e auto foto staat! Tja, mijn haar is "iets" korter tegenwoordig.
    1978, al weer even geleden..
    have fun,
    wouter en de dames

• 12 Mei 2010 - 20:59

Bert Duyckaerts:

Het verhaal bij Lazy was indrukwekkend. Jullie moeten erg veel geduld hebben. De beginsores zullen jullie wel snel vergeten. Bon Voyage uit Eijsden.

• 05 Oktober 2010 - 19:41

Marga De Hoog:

Lieve luitjes, Vanuit Bonaire even een hartelijke groet en gelijk spreek ik de wens uit dat jullie reis voorspoedig mag verlopen. Hopenlijk is de Harcar nu goed hersteld en kunnen jullie verder genieten van Obama/land. Hier heeft het gisteren geplensd en hadden we een zwembad in de tuin en in de straat. Was niet helemaal gepland, maar daar wordt niet naar gevraagd. Vandaag schijnt een mager zonnetje, maar er wordt weer veel regen verwacht. Niet echt prettig voor de Regatta week, maar tussen de buien door kunnen ze wel zeilen, hoop ik. Verder alles goed hier en hopenlijk bij jullie ook. Groetjes van ons samen, Marga en Joop.